hva ville dere valgt? (Annw0)
Forside Add meg Om meg Kontakt

hva ville dere valgt?hallo! Nå har jeg jo snart bursdag og skal planlegge fest og sånn.. jeg kan velge mellom å ha med meg noen på badeland/vannkanten eller få 1000kr rett i lomma. hvis jeg velger penger, får jeg ikke bursdagsbesøk i det hele tatt, så jeg vet ikke helt. klarer ikke å bestemme meg! så håper noen av dere kan si hva dere ville valgt og hvorfor dere ville valgt det. Men hvis dere ville valgt fest kan dere godt komme med flere forslag til hvor jeg kan ha det, det trenger jo ikke å være på badeland/vannkanten. Håper dere vil hjelpe!

LITT OM DAGEN I DAG

Ja, idag reiste jo yvonne til Hvaler så jeg har ikke vært med henne, så vi gikk en tur opp til stølen, eller vi kjørte jo traktok et stykke også gikk vi resten. Men det var i alle fall litt gøy ;) Selv synst jeg egentlig ikke det er så gøy å gå på turer og sånnt, men en gang iblandt går greit. Har vært veldig fint vær også! Litt senere idag har vi tenkt å gå ned å bade litt! Men vi snakkes!

Har dere noen planer for dagen eller resten av uka?

- Anna

 • 8 kommentarer


  så kjekt! :) jeg ville valgt å ha et mindre besøk hjemme med god mat og film også fått kanskje litt av pengenen selv siden det er billigere! er jo veldig kjekt å feire bursdagen sin med besøk :)
  oda30.07.2012 kl.16:07

  bursdagsfeiring, helt klart. mye mere minner da :-)
  Mina30.07.2012 kl.16:34

  Så bra. Stikk gjerne innom min blogg.
  Adriane - Kommenterer tilbake30.07.2012 kl.18:08

  hmm, jeg er faktisk veldig usikker selv på hva jeg ville valgt! ♥♥
  Silje ♥30.07.2012 kl.22:28

  Jeg vet ikke helt, du kunne jo kanskje fått 1000 kroner også bare invitert de du er mest med til et bittelite besøk :)
  Silje ♥30.07.2012 kl.22:29

  Ombestemt meg: Besøk, du får jo penger da også :D
  Annief31.07.2012 kl.12:50

  Jeg hadde valgt å ha med venner på det badestedet! Man kan jo ikke ha det noe bedre enn man har det med sine nærmeste, man har det jo nesten alltid gøy med venner. Du får jo sikkert noen gaver av dem også. :-)
  Sigrid01.08.2012 kl.13:32

  Jeg ville valgt å feire med venner! Som noen andre sier er det gøyere det, og ha gode minne er i ettertid. Du får jo og gave eller penger av oss da! :) og det er jo kjempe artig på badeland, men og koselig å feire det ett annet sted også. F.eks hjemme og bare kose deg litt og ha god mat, og kanskje ha overnatting og. ;) men bestemm selv selvfølgelig. Men jeg ville valgt besøk. Du får jo ca 1000kr av oss uansett. :)

  Skriv en ny kommentar

  hits